Är i Paris!!!

.....

Grattis Grattis!

Ja mo jag leva,
Ja mo jag leva,
Ja mo jag leva ut i hundrade år,
Ja vist ska jag leva,
Ja vist ska jag leva
Ja vist ska jag leva ut i hundrade år!

Idag fyllde jag år jag =) Jättetrevlig dag uppvaktning och inte så mycket mer på kvällen men skönt iaf. Jag fick massa roliga saker och tänkte skriva en lista på det senare nu ska jag titta på Gilmore Girls o sova!

Puss <333

Härligt liv!

Det känns som allting är bra just nu. Är glad mycket i skolan men kan hantera det och mycket roligt att se fram emot!!! Det känns bara bra nu =)

Idag hade jag matte np muntligt och det gick inte bra, läraren var sträng och läskig vilket gjorde mig stressad. Imorn har jag engelska np muntligt. Alltså TRE nationella prov på en vecka!!! Det är mycket.

Satt barnvakt idag också det gick bra och jag fick pengar YEAY dom ska jag använda väl i Pari (franskt uttal haha)

Det blir födelsedagsfirande med familjen imorn och på lördag kommer Rebecca hit och firar lite o sen ska vi till PARIS. Gud vad jag längtar So Fun My Dear Friends ;)

Britney Spears - If you seak Amy


Puss <333

NP i Engelska

Idag hade jag NP i Engelska och det gick helt okej =) Är nöjd över vad jag har preseterat iaf. Efter skolan var jag barnvakt, han var glad och snäll ända till typ 5 min innan föräldrarna kom hem. Det är så pinsamt när barnet skriker när föräldrarna kommer hem, tänk om dom får dålig uppfatnning om hur jag tar hand om honnom liksom =S

Snart är det Paris och min Födelsedag! =)

Puss <333

Saknar USA <3

Sitter just nu och gråter då jag såg denna filmen

Emilia gjorde den av bilder från vår vistelse i USA. Det var grymt bästa månaden i mitt liv där några av de bästa sakerna hände! Alltså jag längtar så supermycket tillbaka, kan man inte bara spola tilbaka tiden. Jag har nämligen redan glömt bort hur bra det var. Så alla som funderar på att åka på språkresa, det kommer vara bästa tiden i ditt liv men det kommer vara hämskt efteråt för att du kommer sakna det så mycket!!!

Caroline har också gjort en film, grät när jag såg den också


Puss <333

Inpackning

Igår gjorde jag inpackning på mitt hår för att det är SUPERTORT!!!

2 ägg-gulor
1 msk honung
Oivolja efter behov så att det räcker till hela håret

Blanda och ha i LÄNGE jag hade 2 h man kan ha längre =)

Puss <333

Stackarn

Jag måste bara berätta en sak som är väldigt sorglig och som upprör mig!!

Idag när jag skulle gå av pendeltåget satt jag ganska långt bak och var tvungen att gå en bit till stationen. När jag sedan går förbi en dörr står där en gammal gubbe och försöker att komma av med sin rullator. Precis när han ska trycka ut rullatorn igenom dörren stängs dörrarna!!!! Han fick inte gå av =( Jag fattade då ingenting till en början men precis när dörrarna stängts sprang jag till hon som körde tåget och bankade på rutan. Hon körde dock bara iväg, då gick jag och sa till spärrvakten som ringe tåget. Hoppas att det gick bra för honnom stackarn!!! Han åkte alltså vidare till Bro och där går tågen en gång var 30 min. STACKARN!!!!



Puss <333


Om en vecka...

är jag i PARIS!!! =)

Orkar inte sitta vid datorn = ingen bloggning

Puss <333

Är det verkligen inte fredag idag?

Hela dagen idag har det kännts jättemycket som om det vore fredag men det har det inte varit utan bara TORSDAG!!! Dagen var helt okej och efter skolan så kom farmor och farfar och ska vara här till måndag eller tisdag tror jag. Ikväll blir det bara plugg och sånt. =) Längtar till PARIS!!!

Puss <333


Kärleksmums

3 ägg
4 ½ dl socker
2 1/4 mjölk
6 dl mjöl
4 tsk bakpulver
225 gram margarin
3 tsk vaniljksocker
3 msk kakao

Glasyr:
3 ½ dl florsocker
4 msk smält margarin
4 msk kaffe (eller vatten)
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

225 grader ca. 15 min
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. 
Blanda det smälta smöret och mjölken i en bunke och tilläg sedan resten. Blanda tills det blir en slät smet.
Häll sedan allt i en långpanna eller form.
Grädda i 225 grader ca 15 min.
Vänta tills kakan har svalnat lite, koka sedan kaffet och smält smöret.
Blanda medans kakao vaniljsocker och florsocker i en bunke. Tillsätt resterande ingredienser och blanda.
Bred glasyren över medan den är ljummen, strö över cocos eller strössel.

Voila! (bild kommer när jag har bakat klart)

London it is minsan

Ja den 1 Maj altså valborg åker jag till LONDON! =) ska bli jätteskoj. Men före London måste jag åka till Paris, dit åker jag med skolan och till London åker jag med EF. 4 dagar i Paris 3 dagar i London. Vist tycker ni synd om mig ;)




Puss <333

Lite smått och gott

I måndags fyllde kära Rebecca år så hon böjd sina vänner på resturang!!! Vi hade det jättetrevligt med supergod mat. Tack så mycket Rebecca och Grattis!!


Rebecca på Café 60

Idag var jag barnvakt! Det gick bra och det är inte lika ansträngande längre utan kommer ganska naturligt tycker jag. =) Simon som han heter är en härlig pojke också.

London baby?

Idag fick jag ett jättetrevligt mejl från EF, där stod det att jag får åka till London med EF-crew 1-3 maj! Det skulle vara jätteroligt verkligen men jag vet inte om jag vågar. Jag kommer inte känna någon och det är bara 2 som åker från sverige där ibland kanske jag om jag säger ja!!! Ska jag åka eller inte? =/



Puss <333

EMD

Efter gårdagens hämska meoldifestival åkte jag till K:fem i Vällingby för att stötta EMD och Star pilots.

Det började med att Star Pilots uppträdde. Det var bara två av dom där och de dansade 5 sekunder med back up. Dålig stil tycker jag


De två deltagarna i en aningen konstiga kläder.

Sen väntade vi en timme för att EMD skulle komma. Jag var lite orolig över att det skulle vara lika dåligt men dom var jätteduktiga! Sjöng dansade och allting.


De tre pojkarna, Danny, Matias, Erik

Sen var vi ju tvugna att få en kram av dom så vi köade ca 30 min och sen blev det lite småprat och kramar av ala tre!!! Danny var trevligast helt klart, har totalt ändrat min syn på honom. Han bar skitsnäll sen var Erik snygg som vanligt, lite nochalant men snygg ;)

Äntligen framme!!!!

Så här blev den lilla skivan:

Har redan låten men var bara tvungen att ha en autograf!!! Haha känner mig lite töntig men nån gång måste man ju ;)

Puss <333

Melodifestivalen...

Idag överraskade vi Jossefine igen!!! Vi åkte till ett klättercenter och klättrade sen åkte vi hem till Rebecca hade det mysigt och tittade på melodifestivalen. Allt var frid och fröjd tills Malena vinner!!! Asså OMG fel bidrag hur tänker sverige??? EMD borde vunnit =( Ska iaf till K:fem imorn och skrika på dom att dom är bäst för lite stöd.
Kommer bilder och lite mer detaljerat från klättringen imorn.

Puss <333


Äntligen Helg!!!

Sitter nu i min säng nyduschad och mysig. Gud vad skönt det är med helg!! Skulle verkligen inte ha klarat en till dag i skolan. Idag skrev 9orna Nationella Prov i Engelska hela dagen. Först var det en läsförsåelse som gick helt okej sen var det en hörövning på 55 min. Fatta att sitta och lyssna på band 55 min bara det får mig att tveka, jag brukar nämligen aldrig kunna tänka på vad jag hör utan börjar tänka på nått annat. Men det gick helt okej. Kommer iaf inte få IG men inte MVG heller =) är ganska nöjd. Gjorde mitt bästa!

Sen så fick vi en chokladpäng av Louise min kära lärare idag! <3 (jag är lite lättpåverkad)


Bilden är inte tagen idag men ungefär så ser jag ut just nu fast med en handduk i håret.

Puss <333

Myskväll

Idag tänkte jag vila lite inför Np i Engelska imorn. Jag har bänkat upp med salta kex, chokladkex, vindruvor och Yoggi.
En bra låt faktiskt!

Puss <333

Snöbollskrig

Idag på väg till tåget hade vi lite snöbollskrig. Jag blev träffad två gånger i bakhuvudet. Sen blev alla lite småsura på Oskar och han fick MASSA snöbollar på sig xD Haha, det är kul att vara ung ibland

Puss <333

The Tyra Banks Show

Ja nu sitter jagoch tittar på The Tyra Banks Show. Det handlar om YouTube klipp! Haha kolla vilket kul dom visade.

The Bad Kitty Song

Puss <333

Teknik

Kommer ni ihåg bron jag visade? Fick MVG på den! Äntligen fick jag bra betyg i nått känns det som. Fick lite motivation nu =)

Nu ska jag titta på Rätte för Rosing! Ha en bra kväll allihopa. Tidigt i sängen blir det också.

Puss <333

Josefine

Josefine fyllde år 3 Mars, GRATTIS GRATTIS!!! Hon har velat ha en efterälängtad bok nämligen "Så länge vi båda andas" 4e boken i Twilight serien. Vi lyckades hitta boken innan den kom ut och köpte den till henne. Så idag la vi den i hennes skåp och ta da när hon öppnade det så låg den där!!! Visserligen var det bara en bok men om hon blev glad alltså, hon typ skakade och började nästan gråta. Efter en sådan sak mår man bra! Älskar att göra människor glada.



Puss <333


Nöjd!!!

Ja igår blev det verkligen plugg, detta han jag med:

  • Läsa Atomfysiken
  • Skriva klart min diktanalys
  • Skriva MVG-kriterier i svenska och hur jag ska uppnå dem
  • Skriva 5 egna dikter
  • Rätta min franska och skriva lite på den 

Idag efter skolan blev det också plugg, detta han jag med:

  • Göra hela min SO-läxa
  • Läsa kap. om Global utveckling, 33s
  • Rätta svenskan

Jag känner mig faktiskt väldigt duktig!! Har äntligen tagit tag i mitt lata as och gjort något hemma. Han redovisa svenskan också idag. Nu funderar jag på att jobba engelska men jag ska nog vila två timmar innan det är dags att sova. =)


Sen fick jag en bra ego-bild också =)

Puss <333


Pluggar

Ja nu äntligen har jag kommit till ro och börjat plugga!! Farmor och farfar är här så jag känner mig en aning osocial men det måste jag faktiskt nu.

Denna låt tycker jag ska få vinna melodifestivalen.

Puss <333

Färgat håret igen

Idag bar det av till Hair and Face STHLM för färgning. Jossie skulle bli blond och jag skulle bli ljusbrun. Väl där diskuterade frisörerna länge och väll hur de skulle göra. Först färgade dom rötterna i samma färg som mina ögon sen gjorde dom slingor med folie. Sen var det dags för en toning. Till sist klippte hon topparna lite men han inte forma på nått sätt. Aa och föning också me det är väll ganska självklart =) Allt detta tog 2½ h och jag överdriver ingenting.


Hårfärgen


och jag, lite redigerad då håret är ljusare i verkligheten

Reklamerade min väska idag IGEN är inne på min 4e väska nu och får se om den också går sönder. Sen köpte jag en vårjacka =)

Puss <333

Just nu


Ligger jag i sängen och äter Pez, kommer ni ihåg de små gubbarna med Pez i? Det var tider det xD. sen så...


Tittar jag på tv =)

Puss <333

Sömntuta

Idag efter skolan la jag mig på soffan, mamma bad mig koka potatis medan hon hade en kund (mamma är massör). Men dutig som man är somnade jag och vaknade inte förens lagom till middagen. Det var jätteskönt och behövligt!!! Ikväll ska jag försöka ta tag i pluggandet även om jag har så lite lust som det går.


Gammal egobild på mig när jag sitter på pendeln

Puss <333


Kungsberget

Idag var jag på Kungsberget med skolan. Har haft chansen att åka tre gånger med Kunskapsskolan men har alltid bowlat. Men i år DÅ åkte jag minsann!!! Detta beror nog mestadels pga kompisbyte till några helt underbara vänner!!! <333 Vi hade jättekul i backen och åkte fram och tillbaka. Det var även premiär för mig att åka sittlift YEAY det var jättekul i love it, skulle kunna åka det hela dagen.


Kungsberget, vi åkte nästan alla backar tom svarta, duktigt va? Jag har fobi för svarta pister tror jag. Så fort jag står mitt i svarta pisten får jag panik o bara "NEJ jag kan inte!!" Även om jag åkt en backe med samma sluttning men mitt i lite insmuglat så kan jag inte när backen är svart. Haha dumt jag vet men det är bara nått jag fått för mig.

Sen ska jag lära mig att åka Snowbord nästa år hade jag tänkt. Tycker det ser så cool och kul ut!!! Önska mig lycka till =)

Puss <333

100 dagar kvar

Ja gott folk om 100 dagar slutar jag grundskolan!!!!

Puss <333

Sliten

Har legat i sängen hela eftermiddagen efter en slitsam skoldag. Det tar verkligen emot nu och jag är otroligt stressad. Men går man i 9an så gör man, eller hur?

Incubus - Love Hurts

Puss <333

Bakdag idag



Blåbärs muffins

 

ca 12 st

 
 

Ingredienser

 50 g margarin
 1 dl mjölk eller grädde
 2 ägg
 2 dl socker
 3 dl vetemjöl
 2 tsk bakpulver
 ca 170g blåbär

    

Tillagning

Ugnstemperatur 225°

1. Smält margarinet och häll i mjölken.

2. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölkblandningen och mjölet blandat med bakpulvret.

3. Blanda försiktigt i blåbären

4. Placera muffinsformar/pappersformar på en plåt. Fördela smeten i formarna.
Grädda i mitten av ugnen ca 15 min.


Im Back....

Ja nu är lovet slut och jag är tillbaka i sivilisationen så jag har internet!! Från tisdag till onsdag förra veckan var jag och mamma på spa SUPERSKÖNT och jättebra spa. Japanskt spa var det Yasuragi eller nått liknande hette det, jag fick huvudmassage, en annan massage och trerätters middag. Sen simmade vi i de varma källorna och så också.

Sen i onsdags åkte jag till Öland med Jossie. Det var jättekul och jag hoppas att Jossie också tyckte det. =)

Idag var det skola och jag orkar verkligen INTE längre. Jag vill bara ge upp det spelar ingen roll vad jag gör jag vill inte och det är bara jobbigt!! :'( Jag vill inte mera..... Kan jag inte få slippa snart?

Puss <333

RSS 2.0