LOV

Nu är det lov och det är sjukt skönt!!! Har bara vilat idag och konverterat filmer hehe.

Puss <333

LOV

Nu är det lov och det är sjukt skönt!!! Har bara vilat idag och konverterat filmer hehe.

Puss <333

Bildspel

Nu blir det lite bilder igen


I veckan gjorde jag min väska, här är den på G


Här är den klar!! =) Vad fin den blev va?


För att vi skulle fira semeldagen fick vi..... chokladpudding? haha bageriet kunde inte garantera att det skulle vara madelfritt så då fick vi chokladpudding istället.


mums....


Igår var jag och åkte skridskor. Jag åkte med min hund =)


Utsikt över sjön


Titta vad fort det har frusit =P


Idag var jag i stan med Tove och utanför NK har dom börjat med nedräkning när man ska gå över vägen. Man har ca 22 sek på sig. I USA hade man lite mindre tid på sig. men jag gillar nedräkning :D


På tåget tittade jag på the OC!!!

Puss <333

Ipod Converter

Ja förra helgen kom jag på att jag kan lägga in filmer i min ipod. Sen dess har jag försökt att få in mina DVD-filmer på Ipoden också. Detta har gått lite sådär men nu tror jag att jag lärt mig hur man gör! =) YEAY!!!!! Jag tror inte att detta är olagligt för det är trotts allt material som man äger men rätta mig om jag har fel!

Därför tänkte jag lära er andra hur man gör =)

Först måste man ha lite olika program
Med detta program gör man om befintliga filer till olika format =) följ instruktionerna när du ska göra om. Det står väldligt klart och tydligt.
http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/ 

Men för att få dina DVDn till datorn behöver du ett till program!
http://fileforum.betanews.com/detail/DVD_Decrypter/1011845169/1
Var noga med vad ni laddar ner från den här sidan så att ni inte klickar på den översta knappen utan den så att ni laddar ner DVD Decrypter.

Efter allt är nerladdat:
Börja med att öppna Videora då ska man välja sin Ipod modell. Gör det. Sedan ska du klicka på sidan där det står DVD där står det instruktioner för HUR du ska använda DVD Decrypter. Var noga med alla inställningarna så att det blir rätt.
Sen när den är klar så gå in i Videora igen men denna gång klicka på Video File. Sedan är det bara att göra som dom säger.

Lycka till!! =)

Det finns också ett program där i Videora som gör att man kan ladda ner klipp från Youtube.

Puss <333

Träning

Nu sitter jag hemma hos josefine vid hennes underbara appeldator!!!! Så underbar, och tangenterna är jättesköna att skriva med. Jag skulle gärna skriva massor med den här datorn. Men nog om det, idag ska jag och mina vänner gå och träna. Det är väll fredag tänkte jag? Jag har inte tränat på jättelänge för att jag känt mig dålig men nu när alla andra ska det måste jag ju följa med. Vill inte sitta hemma ensam en fredag kväll. Det gjorde jag alltid förut men kan inte göra det längre. Fredagar ska man gå ut och göra något. Vad man gör spelar ingen roll men det känns som en norm att man inte ska plugga eller träna på fredagar. På fredagar ska man ta det lugnt med sina nära och kära eller fira att det äntligen är helg.

Nu har mitt lov börjat också. Jag har SPORTLOV!!!!! det ska jag fira med att svulla och titta på oc haha. Men jag ska svulla efter att jag har tränat. Jag är faktiskt väldigt nöjd med min kropp just nu så jag känner att det inte gör nått vad jag äter. Jag brukar inte kunna motstå frestelserna iaf men nu tänker jag inte utan bara äter! I love food <333

new_ipod_nano_rosa.jpg

Måste bara säga att jag älskar min Ipod just nu!!!

Puss <333

PMS

Alltså jag har sjukt mycket PMS men ska fota min kära väska när det gått över :) Hade nämligen slöjd idag och blev klar med min väska!! YEAY o Tord (läraren) sa att den var så fin så att man kunde ha köpt den.


Det är vetekudde och godis som gäller nu!!

Puss

Inte Thailand men Öland

Ja jag pratade förut om att vi kanske skulle åka till Thailand eller Vietnam på Sportlovet men det fanns inga bra resor kvar så vi kör det exotiska öland istället. Haha bra va?
Men jag ska åka till Öland på onsdag och då ska Jossie följa med!  Det ska bli jätteroligt. Sen när jag kom hem efter skolan idag pratade mamma om att vi ska åka på spa två dagar istället. Det skulle vara jätteroligt! Då skulle vi äta gott och få behandlingar. Dom är jättedyra så hittils har vi bestämt oss för en var sin 25 min lång hårbottens massage och pealing eller ja det ingår masa saker som verkar sköna minns inte hur det var. Men den kostar 400 =) vi åker på ett spa och tar en behandling på 25 min och är klara sen. Haha jag o mamma är allt roliga vi ibland.



Puss <333

Orkar inte!!!

Idag hade jag syslöjd och blev nästan klar med min väska. Men nu måste jag skriva en typ utvärdering eller vad man ska säga om det. Alltså jag ORKAR inte!!!!  Suck... Sen måste jag duscha och fixa mitt hår, jobbigt. Aja måste nog göra det NU för att få det gjort i över huvud taget.



Puss <333

Syslöjd

Sitter och googlar på olika mönster till väskor. Mönster använder man till att klippa ut delar till plagget. Jag hittar inget bra så jag ska nog bara imrpovisera imorn =)




Puss <333

Bomba

Ja alltså.... Idag var det då skola igen.


La Bomba - Lila hippo

Alltså min familj är konstig!!! I lördags kväll började mamma och pappa dansa till den här låten. Haha seriöst lyssna på vad dålig den är!!!! Men aja vi är lite konstiga vi här i vårt röda hus =P

Puss

Vila idag

Idag har jag vilat hela dagen och städat mitt rum. Det var jätteskönt. Jag tittade på nästan hela säsong 4a av the OC och nu när jag tittar på tv är hon där igen. Willa Holland tror jag hon heter! Hon är med i Gossip Girl. Jag gillar henne hon är supersöt =)



Puss <333

Melodifestivalen

Ja jag såg melodifestivalen eller ja såg och såg glimtade lite då och då skulle jag vilja säga istället. Det SÖG typ värsta som finns. Det brukar ju vara så att man klarar av det iaf men det var hämskt. Jag ville se Måns men han var också dålig. Men söt är han dock fortfrande =)

Puss <333

<3 - dag



Alla hjärtans dag outfit =) och OC på TV:n



Vad ska man äta på alla hjärtans dag om inte??? GELEHJÄRTAN



Köpte parfym igår and I love it!! <333 Hidden fantasy



Kolla skorna!!!! Ska köpa dom =) So fun!! O sen ska jag gå runt i paris med dom <333 Me like

Såg I taket lyser stjärnorna igår, den var väll helt okej. Själva historian var bra men dom had gjort filmen jättedåligt. Ställen där bilden skulle vara stilla så skakade asmycket mm. Men Men värd att se iaf!

Ikväll ska jag åka på DiscoBowling med familjen o sen äta på resturand. Det är ju bättre än att sitta hemma hela kvällen. Jag är faktiskt för första alla hjärtans dag inte deprimerad över att inte ha någon kille att fira med. Jag har ju trotts allt UNDERBARA vänner!!!! =)
Puss <333

Fredag 13

Har alla otur idag eller är det bara en myt?
jag har faktiskt inte hat någon otur än men jag kommer säkert halka eller nått annat roligt direkt när jag kommer ut. Nu är skoldagen slut men vi sitter i skolan och gör klart sista inlämmningsuppgifterna. Eller ja nu väntar jag bara på rebecka som håller på med sin uppgift. 
Ikväll ska vi alla fyra gå på bio och se I taket lyser stjärnorna. Alla andra har läst boken och jag bara hänger på. Efter bion ska Jossie sova över hos mig och på morgonen ska vi ha lite kärleksfiranden. Det behöver ju inte vara kärleken till det motsatta könet vi firar utan också kärleken till våra vänner. 

Idag har jag filmat en grej som jag ska lägga upp på youtube men det kommer senare.

Puss <333

God natt

Snabbt inlägg nu före jag går och lägger mig. =)
Jag har pluggat hela eftermiddagen och fixat min dator för den krachade så nu MÅSTE jag sova

Kommer nog med detaljerat imorn haha xD

Puss <333

Brobygge

Idag gick jag till skolan för första gången den här veckan. Nu var det dags att bygga klart bron som jag satte in en bild på förut här kommer slutresultatet.



Bron är klar!!



Här är den min älskling med 10 kg vikt!!! =) ser ni hur den är skitstabi!!!!



Här har den gått sönder, hihi. Jag satte mig på den och då gick den av lite. Men jag tror att den skulle klara ca 30 kg för att den höll när jag fördelade min vikt över hela bron (48 kg) men när jag sedan hade all vikt på mitten så gick den av.

Mår bättre idag men är fortfarande lite sjuk =)

Puss <333

Hemma igen

I fredags gick jag till skolan som vanligt men vid BG:n kände jag mig superyr illamående och svimmig. Skolsyster sa att det var så INFLUENSAN börjar! Jag åkte iaf hem och vilade före jag var tvungen att åka till Finland på hundutställning. Det gick bra där och jag kände mig inte alls sjuk. På kvällen när vi åkte till hotellet hade dom stängt resturangen för någon privatfest och då fick vi Roomservice JIPI har aldrig fått det förut, dom kom in med talrikarna med en liten kärra med silverbås på så att maten inte skulle bli kall. På söndagen kände jag mig febrig hela dagen ocj det gungade då extra mycket på båten. Igår kom jag hem då och vilade hela dagen. Idag stannade jag hemma från skolan för jag vill inte vara tvungen att gå hem från skolan igen. Jobbar hemmifrån istället =)

Puss <333

Svenska NP skrivdel


Bilden är visserligen från igår men var iaf årets NP


I skolan har vi teknik och ska bygga en bro. Så här fin var vår bro i prosessen. Hehe imorn ska vi måla den så att den blir superfrin. Det kommer slutresultat senare! =)

Puss <333

Gymnasium

Igår efter nationella proven som gick helt okej åkte jag till vällingby och tränade. Det var jätteskönt men jag kände mig aldeles för duktig efter och köpte en glass. Hehe ja inte det bästa valet men gott var det =)

Nu tror jag att jag vet vilket gymnasium jag ska välja. Det blir YBC!!!! Jag har kommit på lite nackdelar till Kungstens nämligen:
Få killar och massa tjejer
Man väljer inriktning i 2-3an så ämnena tills dess är som grundskolan
Man delar lokaler med massa vuxna

Fördelar:
Man praktiserar utomlands (Detta kan jag göra själv efter gymnasiet)
De verkar ha bra utbildning

Ja o sen så har jag redan varit på YBC en gång en hel dag och jag tycker att det verkar bra. De enda är att det känns som om jag kastar ca 90 poäng i skogen, om ni förstår vad jag menar.
Men när jag börjar där kommer en sådan här skönhet att bli min!! =)

Product Image

Puss <333

Nationella Prov

Idag var det skola igen som vanligt. Jag redovisade steg 30 i svenska och byggde bro i tekniken. Efter skolan åkte Jossie och jag hem till mig åt kladdkaka och tittade på OC. Jag har väldigt lätt att bli besatt av saker som tex OC. Jag är lite tönt jag vet men men.

Imorn är det Nationella Prov i svenska. Det känns inte alls nervöst eller något jag har bara ångest inför gymnasievalet. Jag vet inte vad jag ska välja och tänk om jag väljer fel??? Jag vill inte lämna trygga kunskapsskolan trots att min klass är lite konstig och allt.


Kunskapsskolanmärket

Puss <333

Kladdkaka <3

Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 20 min

Ingredienser

150 g smält smör
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 st ägg
2 dl mjöl
Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader.

2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.

3. Klämm fast baklplåtspapper i den löstagbara botten och häll i smeten.

4. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).

5. Servera kladdkakan med grädde eller glass.

Källa: Recept.nu


Dialog mellan mig och mamma

Jag skulle hämta mina sängkläder då de varit ute och dammats:
Jag och mamma har likadana kuddar som är halvmåndeformade.
Jag: Vilken kudde är min?
Mamma: Jag vet inte lukta på den.
Efter mycket sniffande kände jag lukten av shampoo dvs min
Sen så var det dags för dom vanliga kuddarna
Mamma: Det här är pappas och den här med. Dom är gula nämligen.
Då återstod bara två kuddar
Jag: Dom luktar inget
Mamma: Nee, (luktar intensivt) den här luktar pappa den här är din.
Jag: Men.... Vad är det här för prickar? Det är säkert pappas snusslemmprickar.

Hahaha asså det var roligt i verkligheten går inte att beskriva xD

Puss <333


OC in my hart

Nu har jag tittat klart på säsong två från OC. Jag köpte säsong 1 och 2 av OC vid nyår och nu har sätt klart båda. Gud vad jag älskar den serien. Jag har sätt den förut men det är annat att sitta och se alla avsnitt på rad liksom. I slutet av sista säsongen är man tårögd hela tiden! Det är så underbart sorgligt.

Tänkte lägga in låten Imogen Heap - Hide and Seek från OC men det gick inte tyvärr =(


Säsong 2 finalen. Om ni inte sätt OC och ska se den så se inte klippet!! (Jossie jag menar speciellt dig)

Puss <333

RSS 2.0