Ponny

Idag red jag Rebeckas Ponny. Han var jättesöt och väldigt snäll. Sist jag red var när jag gick i 6års det vill säga ca 9 år sedan. Ett tag kan man lugnt säga.
Jag hade aldrig tidigare varit en djurmänniska men när jag fick min kära Ludde pudel har jag börjat älska djur! Det är så svårt att förstå hur man kan gilla en hårig liten skit men han är helt underbar. Jag förstår varför Rebecka älskar sina hästar och hundar.


Min vovve i sommras

Puss <333

God Morgon

Just nu sitter jag i min säng med min godispåse och munsar. Jag brukar alltid göra det på lördgar efter fredagens gotterester. Igår var jag i stan för på bio och shoppade lite. Jag hittade ett par skitsnygga skor som jag verkligen vill ha! Men dom kostar 700:- kr och jag känner att jag ska spara dom pengarna tills jag åker till Paris istället. Efter lite shoppande så såg vi Bröllopsduellen. Den var helt okej, typisk romantisk film där man kunde ana slutet innan man sätt den.


Jag och Rebecca på Indiska.


Dom fina skorna på både mig och Rebecca

Puss <333


Ny blogg då

Jaha ja då har jag skapat min tredje blogg. Denna gången försökte jag att komma på ett lite lättare namn istället för min gammla www.littlemysanmy.blogg.se . Imorn (idag) kommer jag att skriva mitt första riktiga inlägg det här är bara för att ja visa att jag lever eller nått haha. Men i den här bloggen kommer jag att skriva om min vardag och vägen till gymnasiet då jag går sista terminen i 9an för tillfället. I vår kommer jag även att åka till Paris och hinna med massa roliga saker!



Puss <333

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0