Sims 2

Idag har jag inga planer, jag hade tänkt att gå att träna. Det är ju tanken som räknas så vi får se hur det går med det. Men det lär bli Ben & Jerrys och Sims 2 hela eftermiddagen, det är lov för fan!

Puss <333

Nostalgi

Ikväll har gått ut på att hitta nostalgiska låtar! Här är en spotifylista med de gamla goda tiderna!
Gammalt är bäst
Hittade även trevliga mysiga barnprogram som Bananer i Pyjamas, Sailor Moon och Bröderna fluff

Puss <333

IDOL

Igår var jag på Idol med Josefin. Det var jätteroligt!
Vi fick sitta långt ut till höger på 4e raden och såg jättebra. Jordin sjöng jättebra live med Kevin Borg. Lite innan röstingspausen fick vi gå in backstage och vänta på att få träffa Jordin, hon var jättetevlig och vi tog bilder med henne. På väg ut går alla idoler förbi oss men vi får inte hälsa, både jag och Josefin står där och dregglar. Som tur är kommer alla ut precis när vi gick så vi passade på att ta lite bilder med dom också :) MYCKET trevlig kväll!


Jag och Eddie, Jag och Jordin Sparks, Jag och Josefin, Backstage, Micheal Jackson
Puss <333

Oooo åka pendeltåg

Sitter nu på pendeln och väntar på att komma fram till T-centrale, är dock bara i barkarby. Dagen började med att jag försov mig, fick springa till bussen.
Idag har jag matteprov, jag kan inte riktigt allt men hoppas på att det kommer gå bra iaf =)
Ikäll är det IDOL!
//Puss <333

BloggHumör

JAPP! Nu gäller det, jag är på blogghumör efter över 1 månads uppehåll. Det är så att jag har börjat på en skola i sickla som ni säkert vet YBC. Jag trivs jättebra och har hamnat i en mycket trevlig klass. Det har hänt MYCKET under tiden men jag orkar verkligen inte skriva allt!
Men idag är jag riktigt GLAD! Jag slutade kl 11 men stannade kvar ett litet tag då vi skulle finlira på vår Dokumentärfilm som jag gjort tsm med min projektgrupp i skolan. Den handlar om Saladin (googla om ni inte vet vem det är)  och är jättebra! jag tror att vi kommer lägga upp det på Youtube så ni kan se hur duktiga vi har varit!!!
Sen fick jag betyg på en jättestor och jättesvår uppsats i historia och jag fick MVG!!!! Är så jävla nöjd =) Fick även MVG på en samhällskunskapsuppsats som också var bajssvår, 6/120 fick MVG på den.
Min kära vän Josefin vann VIP IDOL biljetter och jag får följa med! Det kommer bli så jävla roligt =) Thank YOU.
Just nu då, jag är på väg hem efter att ha pluggat på ett jättemysigt kafé vid rådis och är super nöjd och glad!
Puss <333

RSS 2.0